Garp Affärssystem

Garp Affärssystem är ett helt fantastiskt system. Det är lätt att använda och innehåller mängder av färdiga arbetsprocesser och funktioner. Det är konfigurerbart och anpassningsbart. Och det går alltid att uppgradera på under en timme, oavsett anpassningar.

Vi får väl erkänna att vi inte är helt opartiska men Garp är verkligen ett riktigt bra system. Hundratals företag använder Garp i sin dagliga verksamhet och vet varför. Från det lilla företaget som kör Garps standardflöden till det större som har mängder av anpassningar, tilläggslösningar och integreringar.

Vi är specialister på Garp. Vi utbildar, konsultar och anpassar Garp så det skall ge konkret och maximal nytta. Vi på Evodev utvecklar dessutom tilläggslösningar till Garp för integrering, automatisering och förenkling av verksamheten.  Läs mer under ”Våra produkter”.

Garp har funktioner som riktar sig till handels- och tillverkande företag.  Systemets öppenhet, flexibilitet och användarvänlighet  gör att det används i de flesta branscher.

Kontakta oss om du vill veta mer om Garp Affärssystem och vad det kan göra för er verksamhet. Du kan också läsa mer om Garp på www.garp.se.

Välkommen till Evodev!

© 2022: Evodev AB, All Rights Reserved | Innovation Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress